Budapest eInformációszabadság Portál E-információszabadság oldalak

A Fővárosi Közgyűlés nyilvános üléseinek napirendje

A Fővárosi Közgyűlés ülései
     /  1    
Döntés számaHatározatHatározat szövege
248/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés egyetért az előterjesztésben leírtak szerint a „Városok az emberekért (Cities-4-People)” c. projekt 2019. március és június között tervezett három mintabeavatkozásainak megvalósításával (Mobilitási Pont a Szent Gellért téren; Közösségi tér létrehozása a lakosság számára két hétvégén a budai alsó rakpart környékén; Városlakók közterület-használatának bátorítása, városlakók aktivizálása).
249/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja és megköti a Szent Gellért téri mobilitási pont ideiglenes mintabeavatkozás jellegű létesítése kapcsán Budapest Főváros Önkormányzata és a Közbringa Kft. között létrejövő partnerségi együttműködési megállapodást az előterjesztés 1. sz. melléklete szerinti tartalommal. Felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon a partnerségi együttműködési megállapodás aláírásáról.
250/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja és megköti a Szent Gellért téri mobilitási pont ideiglenes mintabeavatkozás jellegű létesítése kapcsán Budapest Főváros Önkormányzata és a Donkey Republic között létrejövő partnerségi együttműködési megállapodást az előterjesztés 2. sz. melléklete szerinti tartalommal. Felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon a partnerségi együttműködési megállapodás aláírásáról.
251/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja és megköti a Szent Gellért téri mobilitási pont ideiglenes mintabeavatkozás jellegű létesítése kapcsán Budapest Főváros Önkormányzata és a LIME (Lime Technology Kft.) között létrejövő partnerségi együttműködési megállapodást az előterjesztés 3. sz. melléklete szerinti tartalommal. Felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon a partnerségi együttműködési megállapodás aláírásáról.
252/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja és megköti a Szent Gellért téri mobilitási pont ideiglenes mintabeavatkozás jellegű létesítése kapcsán Budapest Főváros Önkormányzata és a GreenGo Car Europe Kft. között létrejövő partnerségi együttműködési megállapodást az előterjesztés 4. sz. melléklete szerinti tartalommal. Felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon a partnerségi együttműködési megállapodás aláírásáról.
253/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja és megköti a Szent Gellért téri mobilitási pont ideiglenes mintabeavatkozás jellegű létesítése kapcsán Budapest Főváros Önkormányzata és a MOL-LIMO (MOL Limitless Mobility Kft.) között létrejövő partnerségi együttműködési megállapodást az előterjesztés 5. sz. melléklete szerinti tartalommal. Felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon a partnerségi együttműködési megállapodás aláírásáról.
254/2019.(03.27.)érdemi határozatA Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja a „Városok az emberekért Innovatív közlekedésfejlesztés a Dunaparton” megnevezésű 7537. számú engedélyokirat 1. számú módosítását az előterjesztés 6. sz. melléklete szerinti tartalommal és felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon az engedélyokirat módosításának aláírásáról.
     /  1    
Kapcsolódó dokumentumok
Előterjesztés
C4P eloterjesztes.pdf
Mellékletek
1_mell_együttm_megáll_Közbringa_Kft.pdf
2_mell_együttm_megáll_Donkey Republic.pdf
3_mell_együttm_megáll_Lime.pdf
4_mell_együttm_megáll_GreenGo.pdf
5_mell_együttm_megáll_MOL_LIMO.pdf
1. melléklet_Együttmüködö Partnerek közterülethasználatára vonatkozó ábra a Mobilitási Ponton.pdf
Szabályozási Kódex C4P _Együttm. megáll 1. melléklete.pdf
2. melléklet Szabályozási Kódex_Térképvázlat Lehatarolas.jpg
6_mell_007537_EO_C4P.pdf


Adatok köre
Az adatbázisban az alábbi adatok találhatók meg a Közgyűlés üléseiről:

Előterjesztés címe (nyílt és zárt)

1990. október 31-től

Előterjesztés dokumentumai (csak nyílt)

2001. november 29-től

Határozatok

1990. október 31-től

Jegyzőkönyv (csak nyílt)

1990. október 31-től